Elk financieel vraagstuk is op te lossen.
Projectmatig dan wel als externe invalskracht.
Altijd op weg naar maximaal resultaat.

Werkgevers

Een werknemer die kampt met financiële problemen zorgt ook op de werkplek voor moeilijkheden. Te denken valt aan een hoger ziekteverzuim, verminderd concentratieniveau en meer kans op fouten. Voor een werkgever betekent dit tijd, aandacht en extra administratie. Tijdig ingrijpen is daarom gewenst en dit vraagt om de nodige expertise. Een investering in deze groep werknemers door preventieve begeleiding levert rust en ruimte voor beide partijen. Bel of mail voor een eerste kennismaking.

Ondernemers

Iedere ondernemer, groot of klein, profit of non profit, startend of gelouterd, krijgt te maken met een verdienmodel, met winst, krediet, pensioen, belastingen en financiële consequenties. Ankie Horjus geeft inzicht en advies over alles waar een prijskaartje aan hangt. Of het nu gaat om inkoopprijzen, het samenstellen van de productprijs of meer financiële zekerheid. Met een geldscherpe blik wijst zij praktisch en uitvoerbaar de weg naar gefundeerde keuzes.
Ankie kent het klappen van de zweep, spreekt de taal van een ondernemer, is vasthoudend, doelgericht en niet voor één gat te vangen.

Particulieren

Met elk inkomen is een zorgeloze toekomst te verwezenlijken, mits er passende keuzes worden gemaakt. Dat is de overtuiging van Ankie Horjus en als bestedingsexpert, vertaalt zij dit naar maximaal profijt. Uitgangspunt is het inzichtelijk maken van een bestedingspatroon. Baas over je eigen geld, zelfbewust en budgetbewust!

De relatie met onze opdrachtgevers koesteren wij, zodat een duurzame samenwerking wordt op- en uitgebouwd, waarbij altijd sprake is van transparantie, vertrouwen en professionaliteit.

Stel een vraag