We praten best wel over geld! Als we iets gaan kopen, of gekocht hebben bijvoorbeeld. Dan heb je het over de prijs van iets, of wat je ervoor over zou hebben. Zoals een auto, een huis of een nieuwe keuken.

Maar daarna houdt het al snel op, want erover praten hoe we er financieel voor staan doen we gewoon niet! Daardoor is het extra lastig om het er eens met iemand over te hebben, als je niet goed weet hoe je je geldzaken aan moet pakken.

Met wie praat jij over geld?

Dan is het goed dat je iemand hebt met wie je dat kunt bespreken. Iemand die met je meedenkt, er voor je is, en bij wie jouw verhaal veilig is. Maar iemand die, als het nodig is, je ook de spiegel voorhoudt!

Wil jij dit ook? Ik ben er graag voor je.

Bel of app me op 06 – 5506 5215 of neem contact met me op via de mail voor een gratis kennismakingsgesprek, dan bespreken we jouw mogelijkheden.

Tot slot wil ik je nog even het volgende meegeven…. denk alsjeblieft niet dat je de enigste bent! Omgaan met geld leren we nu eenmaal niet op school, dus dit kan iedereen overkomen…..ik heb ook mensen mogen helpen die gepromoveerd zijn.

 

 

JA, IK NEEM GRAAG CONTACT OP