Maak je financiën weer leuk

 
Lees meer...

Maak je financiën weer leuk

 

Je hebt alles waar je van droomt; een leuke baan met een goed salaris, een heerlijk huis in een fijne buurt, alles ziet er verzorgd uit. Je kinderen doen het goed, twee keer per jaar een leuke vakantie, fijne vriendschappen.. maar je geniet er niet meer van.

Want wat niemand weet is dat je s’nachts wakker ligt omdat je met dit inkomen niet rondkomt. Je let toch zo op? Waar blijft al dat geld? De oudste doet volgend jaar examen, hoe betaal je de studie, en die van de jongste…. je voelt vaak een knoop in je maag, want je gunt ze het allerbeste voor hun toekomst!

Herken je dit?

 

  • aan het einde van de maand wacht je steeds vaker op je salaris
  • je vult meer en meer het ene gat met het andere
  • je hebt al een keer een aanmaning gehad
  • het wordt steeds moeilijker om je geldzorgen geheim te houden voor je gezin en je omgeving

Hoe nu verder?

Hoe lang kan deze situatie nog doorgaan, hoe lang red je dit nog?

Als jij het nu aan wilt pakken en toe bent aan échte verandering, neem dan contact op.

Ik ga je helpen zodat jij overzicht hebt, en weet wat je kunt besteden!

In een tijdsbestek van 3 maanden hebben we 5 gesprekken in mijn praktijk of via Skype, waarna je:

overzicht hebt van je inkomsten en uitgaven

weet welk bedrag je per week kunt besteden

kunt besparen op je dagelijkst uitgaven en vaste lasten

een spaarpotje hebt opgebouwd voor onverwachte kosten

 

Jouw investering voor dit traject is € 495 euro, inclusief het E-book.
Wil je meer weten of je direct aanmelden, vul dan het contactformulier in en ik kom binnen 24 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

Gratis bespaartips

2 x per week stuur ik waardevolle bespaartips. Wil jij ze ook in je mailbox? Meld je dan aan.

Gratis Skype-sessie

Wat vind jij lastig in het omgaan met geld? Ik wil jou daar graag verder mee helpen. Kun jij die hulp wel gebruiken, dan bied ik je een gratis Skype-sessie aan van 20 minuten. Stuur me je vraag en ik kom binnen 24 uur bij je terug.

Wat klanten zeggen

“Na het afstuderen had ik veel moeite met mijn  financiën en ontstonden er wat problemen. Een baan was er maar verder kwam het er niet meer van. Een paar grote onverwachte kosten door allerlei omstandigheden ging het eigenlijk van kwaad tot erger. Via via kwam ik bij Ankie terecht. Om heel eerlijk te zijn was ik eigenlijk best sceptisch, gelukkig was dit onterecht. Het advies was duidelijk en ook snel, het fijnste vond ik dat ik haar iets kon vragen via de app en altijd dezelfde dag nog antwoord kreeg. Ankie bedankt voor je hulp, zonder jou had ik in deze situatie blijven vast steken.”

Kim, Groningen

”Eigenlijk wist ik het zelf wel, dat het al veel te ver was met mijn schulden. Toen jij zei dat de Schuldsanering de enigste manier is om hier weer uit te komen was ik daar ook wel blij om, want nu ben ik gestopt mijn hoofd in het zand te steken. Bedankt voor je uitleg, en alle papieren die je bij je had waardoor ze er bij de gemeente sneller mee aan de slag konden.”

Anoniem, Hilversum

“Wat fijn dat wij elkaar hebben ontmoet, Ankie. Dankzij jouw ervaring en je adviezen weet ik hoe ik er financieel na mijn scheiding voorsta. Nu kan ik mijn mogelijkheden onderzoeken en echt gaan beginnen met het opbouwen van mijn nieuwe leven. Je naam heb ik bij meerdere van mijn vrienden genoemd hoor, want jij brengt helderheid en dat geeft rust!”

Lies, Leeuwarden

”Jouw aanpak vind ik best goed; door de opdrachten die jij geeft begin ik het door te krijgen. Het omgaan met geld wordt gewoon leuk, en ik heb best meer te besteden dan ik altijd heb gedacht. Thnx!”

Tom, Velp

“Gewoon goed, dat zegt al genoeg. Je was duidelijk en we hadden een fijne samenwerking. Bedankt.”

Jeroen, Leeuwarden

Wie is Ankie?

GRATIS

2 x per week stuur ik waardevolle bespaartips. Wil jij ze ook in je mailbox? Meld je dan aan.

Gefeliciteerd, je bent aangemeld.