Mijn droom, en hoe die toch uit is gekomen!

Al mijn hele leven heb ik iets met geld. In mijn laatste functie, op de afdeling creditcard fraude bij een bank, merkte ik steeds vaker hoe ontzettend mooi ik het vond als ik mensen gerust kon stellen nadat ze met fraude te maken hadden gehad.

Eind 2014 liep mijn contract daar af. Ik wilde nu iets beginnen wat ik tot mijn pensioen kan doen en dan wel op mijn eigen manier. Het werk als financieel coach raakte natuurlijk alles aan wat ik eerder had ontdekt over mezelf en dat begon weer te borrelen! Want in 2005 en 2010 was ik daar ook al mee bezig geweest, en nu leek alles er klaar voor. Door het huis te kopen waar ik nu woon kon ik mijn vaste lasten flink omlaag brengen, en dat was de financiële basis waarop ik mijn bedrijf kon beginnen.

Maar kort daarna raakte ik totaal onverwacht bijna al mijn spaargeld kwijt. Die ervaring bezorgde me zoveel geldstress dat ik niet meer creatief genoeg was om nieuwe opdrachten te krijgen. Toen het zover kwam dat mijn ouders bijsprongen om een onverwachte tegenvaller te betalen en ik bij de voedselbank liep heb ik het roer omgegooid.

Een leuke parttime baan gaf weer lucht. Pas nadat het salaris voor de tweede keer was uitbetaald begon ik te ontspannen. Daardoor merkte ik echt wat die geldstress niet alleen mentaal maar ook fysiek met me had gedaan!

Door dat inkomen kon ik weer verder werken aan mijn bedrijf. Want ik was begonnen een aantal ondernemerscoaches te volgen en mijn vermoeden werd steeds sterker dat daar voor mij nog wel wat te leren viel! Door een traject te gaan volgen bij één van de coaches heb ik echt stappen kunnen zetten, waardoor mijn bedrijf begon te lopen! Nu werk ik iedere dag met prachtige mensen aan wie ik mijn kennis en ervaring over het omgaan met geld overbreng. Het blijft me raken als ik zie hoe mensen opbloeien wanneer ze hun mogelijkheden beginnen te ontdekken!

 

Mijn visie op het omgaan met geld

 

Ik geloof in het maken van overzichten. Door dat te doen én bij te houden weet je altijd wat je per week hebt te besteden, en is de kans op een afschrijving die je verrast bijna nihil.

 

Wat moet je over mij weten?

 

Ik ben betrokken en heb echt begrip voor je situatie. Maar ik ben ook realistisch en doortastend. Misschien vind je me dan niet altijd aardig, maar pas als jij echt eerlijk naar je geld gaat kijken, kun je iets veranderen.

 

En wat hoort bij mij?

 

Bevlogen, betrokken en passie voor dat wat ik graag doe en waar ik in geloof. Mijn werk en jij als klant zijn daar een groot onderdeel van.

Ik houd van mensen, daarom past dit werk precies bij mij. 

Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om overzicht in je financiën te krijgen, bel of mail me dan voor een kennismakingsgesprek.

 

 

Mijn droom, en hoe die toch uit is gekomen!

 

Al mijn hele leven heb ik iets met geld. In mijn laatste functie, bij een bank, merkte ik steeds vaker hoe ontzettend leuk ik het vond om mensen uit te leggen over geld, en te vertellen wat hun mogelijkheden zijn. Eind 2014 liep mijn contract daar af. Ik wilde nu iets beginnen wat ik tot mijn pensioen kan doen en dan wel op mijn eigen manier. Het werk als budgetcoach raakte natuurlijk alles aan wat ik eerder had ontdekt over mezelf en dat begon weer te borrelen! Want in 2005 en 2010 was ik daar ook al mee bezig geweest, maar nu leek alles er klaar voor. Door het huis te kopen waar ik nu woon kon ik mijn vaste lasten flink omlaag brengen, en dat was de financiële basis waarop ik mijn bedrijf kon beginnen.

Maar kort daarna raakte ik totaal onverwacht bijna al mijn spaargeld kwijt. Die ervaring bezorgde me zoveel geld-stress dat ik niet meer creatief genoeg was om nieuwe opdrachten te krijgen. Toen het zover was dat mijn ouders bijsprongen om mijn rekeningen te betalen en ik bij de voedselbank liep heb ik het roer omgegooid.

Een leuke parttime baan gaf weer lucht. Nadat het salaris voor de tweede keer was uitbetaald begon ik eindelijk te ontspannen. Daardoor merkte ik pas echt wat die geldstress niet alleen mentaal maar ook fysiek met me had gedaan!

Door dat inkomen kon ik weer verder werken aan mijn droom. Want ik was begonnen een aantal ondernemerscoaches te volgen en mijn vermoeden werd steeds sterker dat daar voor mij nog wel wat te leren viel! Door een traject te gaan volgen bij één van de coaches heb ik echt stappen kunnen zetten, waardoor mijn bedrijf begon te lopen! Nu werk ik iedere dag met prachtige mensen aan wie ik mijn kennis en ervaring over het omgaan met geld overbreng. Het blijft me raken als ik zie hoe mensen opbloeien wanneer ze hun mogelijkheden beginnen te ontdekken!

 

Mijn visie op het omgaan met geld

Ik geloof in het maken van overzichten. Door dat te doen én ze bij te houden weet je altijd hoeveel je hebt te besteden, en is de kans op een afschrijving die je verrast bijna nihil.

 

Wat moet je over mij weten?

Ik ben betrokken en heb echt begrip voor je situatie. Maar ik ben ook realistisch en doortastend. Misschien vind je me dan niet altijd aardig, maar pas als jij echt eerlijk naar je geld gaat kijken, kun je iets veranderen.

 

En wat hoort bij mij?

Bevlogen, betrokken en passie voor dat wat ik graag doe en waar ik in geloof. Mijn werk en jij als klant zijn daar een groot onderdeel van.

Ik houd van mensen & zingen, en motorrijden is mijn andere passie 🙂

Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om overzicht in je financiën te krijgen, bel of mail me dan voor een vrijblijvend gesprek.