Wat doet een budgetcoach en wat kost het?

wat doet een budgetcoach en wat kost het?Er komen nu eenmaal situaties voor in het leven waardoor je minder hebt te besteden. Zoals bijvoorbeeld een scheiding, of je raakt je baan kwijt. Ook kun je dat gevoel hebben als je graag een huis wilt kopen, maar niet weet hoe je maximaal kunt sparen daarvoor. Hoe hoog je salaris ook is, je hebt overzicht in je financiën nodig, en moet dus echt naar je geld gaan kijken. Maar wat als je die kennis en ervaring niet hebt? Op school en tijdens de studie leren we het niet. Ik vind het stoer dat je dan praktisch denkt en op zoek bent gegaan naar hulp.

 

In dit blog leg ik je graag uit wat een budgetcoach precies doet en wat het kost.

Als je denkt dat ik de coach ben die jou kan helpen, dan beginnen we met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Beslissen we dan dat we het traject samen aangaan, dan krijg je direct een opdracht mee. Daarmee kunnen we bij de eerste afspraak aan de slag. Die plannen we binnen een week, waardoor jij het zo snel mogelijk in de praktijk kunt gaan toepassen.

 

“Je begint direct al met besparen!”

 

We gaan aan de slag met het zorgen voor overzicht, hoe je bespaart op vaste lasten en de dagelijkse uitgaven, hoe je begint met sparen en het maken van een spaarplan.

Doordat je vanaf het eerste gesprek al direct begint met besparen, verdien je je investering voor dit complete traject in no time terug. Na afloop heb je alle kennis in huis en kun je het voortaan helemaal zelf. Het is dus een investering voor de rest van je leven!

 

Wil je direct aan de slag, of heb je vragen? Bel of app me dan op 06 – 5506 5215. Of klik op onderstaande button en neem contact met me op via het contactformulier. Ik hoor graag van je!

 Gratis bespaartips

Regelmatig stuur ik bespaartips. Wil jij ze ook in je mailbox? Meld je dan hier aan.

 Als welkom ontvang je mijn gratis bespaar E-book!

Gefeliciteerd, je bent aangemeld.

Stel een vraag