Met wie kan ik over mijn financiën praten?

We praten best wel over geld! Als we iets gaan kopen, of gekocht hebben bijvoorbeeld. Dan heb je het over de prijs van iets, of wat je ervoor over zou hebben. Zoals een auto, een huis of een nieuwe keuken.

Maar daarna houdt het al snel op, want erover praten hoe we er financieel voor staan doen we gewoon niet! Daardoor is het extra lastig om het er eens met iemand over te hebben, als je niet goed weet hoe je je geldzaken aan moet pakken.

Met wie praat jij over je financiën?

Dan is het goed dat je iemand hebt met wie je dat kunt bespreken. Iemand die met je meedenkt, er voor je is, en bij wie jouw verhaal veilig is. Maar iemand die, als het nodig is, je ook de spiegel voorhoudt!

Als je bij mij een traject doet, dan kun je 24/7 bij me terecht met je vragen. Niet wachten tot de volgende afspraak, maar direct even actie ondernemen. Zodat je weer door kunt! Na de laatste module houden we nog 3 maanden contact, we (beeld)bellen 1 x per maand, en dan maken we pas de laatste afspraak. We gaan kijken waar jij tegenaan bent gelopen en welke valkuilen je van jezelf hebt herkend, zodat je het voorgoed anders aan blijft pakken.

 

Wil jij dit ook? Ik ben er graag voor je.

Bel of app me op 06 – 5506 5215 of neem contact met me op via de mail voor een gratis kennismakingsgesprek, dan bespreken we jouw mogelijkheden.

Tot slot wil ik je nog even het volgende meegeven…. denk alsjeblieft niet dat je de enigste bent! Omgaan met geld leren we nu eenmaal niet op school, dus dit kan iedereen overkomen. In dit blog kun je daar meer over lezen.

 Gratis bespaartips

Regelmatig stuur ik bespaartips. Wil jij ze ook in je mailbox? Meld je dan hier aan.

 Als welkom ontvang je mijn gratis bespaar E-book!

Gefeliciteerd, je bent aangemeld.

Stel een vraag